Nieuws

Voorbereidingsreis Kamuli

Geschreven op: 10/05/2019
Lieve vrienden, Onlangs ben ik teruggekeerd uit Oeganda, waar ik samen met mijn reisgenoot Pe...

Lees volledige bericht

Nieuws februari 2019

Geschreven op: 21/02/2019
...

Lees volledige bericht

Verslag campagne Gulu 2018

Geschreven op: 10/11/2018
...

Lees volledige bericht

Bekijk alle nieuwsitems

Genezingsdienst De Kiekmure Harderwijk 25 mei 2019

 

Sinds enkele jaren houdt Stichting Woorden van Geloof zich bezig met het bidden voor zieken, zowel op straat als op evenementen zoals paranormaalbeurzen. Woorden van geloof is een interkerkelijke stichting die gehoorzaam wil zijn aan de opdracht van Jezus Christus om uit te gaan en het Evangelie te verkondigen. En zoals de Bijbel belooft zullen er dan wonderen gebeuren en de zieken genezen.

In oktober van 2018 gingen Jop van der Bijl en evangelist Falko Lodewijk naar de stad Gulu in Oeganda om in samenwerking met de plaatselijke kerken een genezingscampagne te houden. Velen werden genezen, blinden, doven en nog veel meer. Als gevolg hiervan gaven velen hun leven aan Jezus en sloten zich aan bij de plaatselijke kerken.

 

Woorden van Geloof-teamleden Falko Lodewijk en Jop van der Bijl, beiden woonachtig in Harderwijk, geloven dat Jezus Christus dezelfde is, gister, vandaag en voor altijd. En dat de wonderen die Hij 2000 jaar geleden deed en onlangs ook in Afrika, Hij ook in Nederland wil doen. Dat is de reden dat ze op 25 mei een gebedsgenezingsdienst organiseren in Harderwijk. Deze avond is open voor iedereen, gelovig, ongelovig, kerkelijk of niet, het maakt niet uit. God houdt van iedereen en wil iedereen genezen. Niets is onmogelijk voor God.

 

De entree is gratis en de avond begint om 19:30 uur met samenzang en aanbidding. Daarna zal evangelist Falko Lodewijk iets delen uit het Woord van God, waarna er volop tijd is om voor de zieken te bidden. Kom als je ziek bent en verlangt naar genezing, of neem iemand mee die ziek is. Kom met hoop en verwachting!

 

info@woordenvangeloof.nl

 

Genezingsdienst Woorden van Geloof

Zaterdag 25 mei 19:30 uur

MFZ De Kiekmure

Tesselschadelaan 1

3842 GA Harderwijk

Steun ons

Als u achter onze visie staat, willen wij vragen ons te ondersteunen.
Maak uw giften over op rekening 1621.67.679 tnv St. Woorden van Geloof. Uw giften zijn belastingaftrekbaar.

Doneer: