Aura lezen

Geschreven op: 27/03/2014

Op de Spirituele Beurs komen, behalve profeten, dromenuitleggers en genezers ook auralezers. Dit zorgde enigszins voor verwarring, aangezien auralezen in verband wordt gebracht met occultisme. Vandaar dat we de dame die aura's gaat lezen op de beurs vroegen wat aura lezen precies inhoudt.

 

Wat is aura lezen?

Het universum bestaan uit licht, energie en geluid. Dit word kwantumfysica genoemd. Net zoals God licht is, zijn wij dat ook. Helder licht door een prisma geeft 7 kleuren aan.

Door onze overtuiging, intenties, gedachten en emotionele staat bepalen wij de wijze waarop wij in het leven staan.

Lukas 11:35-36 zegt: 'Zie dan toe, dat wat licht in u is niet duister zij. Indien dan uw lichaam geheel verlicht en geen deel duister is, zal het geheel verlicht zijn, evenals wanneer de lamp u met haar schijnsel verlicht.'

 

Je energieveld (aura) is een caleidoscoop van kleuren die een frequentie hebben en gekoppeld is aan jouw gedachten en woorden. Dat is wat je uitstraalt en dát heeft invloed om jou heen.

Zoals een mens denkt in zijn hart, zó is hij. Het is wetenschappelijk bewezen dat ons hart een elektromagnetisch veld uitstraalt dat onze omgeving beïnvloedt. Een hart gevuld met vrede trekt mensen aan.

Iemand die depressief is of in zelfmedelijden leeft, heeft een negatieve uitstraling en wij als mensen nemen dit waar met onze geest. Een natuurlijke reactie is dat je zo'n persoon liefst wilt vermijden.

 

Hebreeën 5:14 zegt: 'Vast, geestelijk voedsel is voor volwassenen. Hun zintuigen zijn door ervaring geoefend en zij zijn instaat onderscheid te maken tussen goed en kwaad.'

 

Mensen die in aanraking komen met onze 'aura' kunnen de aanwezigheid en volheid van Christus door ons ervaren. Zoals mensen genazen in de aanwezigheid van Petrus. De frequentie, kracht en licht die hij uitstraalde veranderde zijn omgeving.

 

Ik wil op de Spirituele Beurs iets meegeven uit mijn les over: 'Wat je straal je uit?' Dit legt uit hoe jouw woorden de atmosfeer beïnvloeden. Wat doet positief en negatief spreken en denken met jou zelf en situaties waar jij je in bevindt.

Verandering begint bij jezelf en als het in lijn is met 'gedachten van boven' kan de Heer zich bij jou aansluiten. Anders komen negatieve geesten aan jou vastzitten.

Het is eigenlijk aan mensen vertellen hoe de Heer hen ziet met de kleur die Hij aan ons openbaar maakt. Het is iets zichtbaar maken voor mensen en hoe zij met woorden om kunnen gaan.

 

Met dit soort acties richten wij ons op het positieve. Het gaat om mensen dichterbij de Heer te brengen. En wij hebben gemerkt dat mensen altijd willen weten wat God over ze denkt en hoe Hij ze ziet. De meeste mensen denken dat God negatief over ze denkt, omdat zij vaak ook zo over zichzelf denken. En dan zijn ze super verbaasd dat de Heer iets heel moois ziet!!

Dat willen wij mensen meegeven en een uitleg hoe belangrijk onze woorden zijn.

 

Zo werkt dit voor mij op straat. Vooral op boeddhistische feesten komen mensen naar mij toe en vragen waarom er een helder wit licht om mij heen is met zoveel kleur. Zij weten dan dat hun licht eigenlijk dof is vergeleken met het mijne. Mijn licht komt van mijn verbondenheid met Jezus Christus, ik heb direct contact met Hem. Velen willen God dan

ook op dat moment ontmoeten en willen ook helder zijn. Dat gebeurt dan ook. Ik neem ze mee naar de troon van Openbaringen 4 zodat zij zelf dit wonderlijke kleurvolle Licht mogen aanschouwen. Andere keren laat de Heer donkere kleuren zien om aan te geven dat ik voor iemand bid die genezing nodig heeft.

 

Kleuren waarnemen doe je met je geestelijke zintuigen en zie je in je 'gedachten'. Net als een profetisch woord of gebed, dromen en visioenen van de hemel of direct van God. Ben je wederom geboren en leef je vanuit je geest, dan zie je het Koninkrijk van God. Dat houdt in dat je strategieën ziet, engelen en hoe wij met ze meewerken, genezingen en wonderen en andere openbaringen zoals de Heilige Geest dat leidt.

 

Martie DijkkampNaar het nieuwsarchief

Steun ons

Als u achter onze visie staat, willen wij vragen ons te ondersteunen.
Maak uw giften over op rekening 1621.67.679 tnv St. Woorden van Geloof. Uw giften zijn belastingaftrekbaar.

Doneer: