Training Evangelisatie en zieken genezen

Geschreven op: 13/05/2016

Training Evangelisatie en zieken genezen

 

Op 18 juni organiseren we in Harderwijk een training, waarbij we zullen leren hoe we op straat mensen kunnen aanspreken en voor genezing bidden.

We hebben evangelist Ferry van der Marel uitgenodigd om deze training te verzorgen.

Ferry heeft jaren diep in de House-scene gezeten en was zwaar verslaafd aan de drugs. Hij is op radicale wijze tot een levend geloof in Jezus Christus gekomen en sindsdien vertelt hij aan ieder die het horen wil het Goede Nieuws. Niet zelden worden er door zijn bediening mensen genezen. Zo stond er twee jaar geleden een man op uit een rolstoel op de pinksterconferentie van Opwekking, waarna deze man tot geloof kwam. Op de Spirituele Beurs in Harderwijk werd een paranormaal genezeres genezen en verklaarde voor het eerst in haar leven een wonder te hebben gezien.

De training begint om 11:00 uur in De Oude Synagoge, Jodenkerksteeg 1 in Harderwijk. Na de lunch gaan we de binnenstad in. Van 14:00 tot ca. 16:30 uur zullen we het geleerde in praktijk gaan brengen. We verwachten dat veel mensen genezen en aangeraakt zullen worden door God en dat veel mensen hun leven zullen overgeven aan God. Ook hopen we veel moslims te bereiken met de Arabische banner.

Als je ook mee wilt doen, geef je dan op via de Facebookpagina 'Gloriestoel Harderwijk'. Er zijn geen kosten aan verbonden



Naar het nieuwsarchief

Steun ons

Als u achter onze visie staat, willen wij vragen ons te ondersteunen.
Maak uw giften over op rekening 1621.67.679 tnv St. Woorden van Geloof. Uw giften zijn belastingaftrekbaar.

Doneer: