Voorbereidingsreis Campagne Gulu Oeganda

Geschreven op: 19/05/2018

(Geschreven door Jop van der Bijl)

Lieve vrienden

 

Aanstaande maandagochtend 21 mei, vertrek ik naar Oeganda, zoals ik in de vorige nieuwsbrief al vertelde, om een grote evangelisatiecampagne voor te bereiden. Deze zal worden gehouden van 17 tot en met 21 oktober in de stad Gulu, in het noorden van Oeganda, in samenwerking met evangelist Falko Lodewijk.

Aanstaande dinsdag ontmoet ik daar 40 lokale voorgangers om ze tijdens een diner te informeren aangaande de campagne, waar we enkele tienduizenden mensen hopen te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Daarin willen we graag samenwerken met alle christelijke kerken, zodat de nieuwe bekeerlingen een geestelijk thuis zullen vinden om verder te groeien.

Graag wil ik gebed vragen voor deze reis. Uiteraard is het best spannend om na 25 jaar weer mijn oude werk op te pakken. Dit soort werk heb ik 8 jaar lang mogen doen in West Afrika.

Bid alstublieft voor een veilige reis, gezondheid en het ontmoeten van de juiste contacten. Ook graag gebed voor de financiën voor de campagne. Alleen deze voorbereidingsreis kost al €2000,00. In oktober hebben we duizenden posters nodig, tickets en accommodatie voor het team en uiteraard een geschikte licht- en geluidsinstallatie om een menigte van minimaal 50.000 mensen te bereiken.

Als u het op uw hart heeft om te geven kunt u een gift overmaken op IBAN NL26 RABO 0162167679 tgv St. Woorden van Geloof. Uw gift is belasting aftrekbaar.

Aanstaande zondag zal ik worden uitgezegend in mijn gemeente en op 31 mei hoop ik weer terug te zijn in Nederland.

 

https://gallery.mailchimp.com/77416f7bdfe3ce5dfade0dc30/images/18c60992-c47d-4446-b00e-8e91dcca7373.png

Ik wil proberen regelmatig een vlog vanuit Oeganda te plaatsen op onzeFacebookpagina van Woorden van Geloof, als de techniek dat tenminste toelaat. In de volgende nieuwsbrief zal ik verslag doen van deze voorbereidingsreis.

Hartelijk dank voor uw gebeden,

Jop van der Bijl

 
 
 

 Naar het nieuwsarchief

Steun ons

Als u achter onze visie staat, willen wij vragen ons te ondersteunen.
Maak uw giften over op rekening 1621.67.679 tnv St. Woorden van Geloof. Uw giften zijn belastingaftrekbaar.

Doneer: